I dag begynte jeg på jobb klokken 11. Jeg jobbet på
seksjonen kalt banquettig sammen med to andre kokker.
Det første vi gjorde var å lage Canapez. (Som vist på bilde)
Disse lagde vi i 4 forskjellige smaker: kylling og curry, gjeitost blandet med rødbetjuice, tomat salsa og en med reker.
Vi lagde alle fyllene, puttet dem i sprøyteposer og fylte opp ferdiglagde spiselige former.
Fra 14- 16 fikk meg og Torben fri. Da gikk vi sammen med Mjanger til Trim (nabolandsbyen). Vi skulle egentlig gå en snarvei, meeeen vi gikk feil... ops!
Det var varmt i været og overskyet men lyst ute. :)
Etter å ha handlet skulle vi ta taxi hjem (vi var nemlig litt sent ute).. vi fant ingen taxier... heldigvis vi fikk sitte på med to snille irske damer. De kjørte oss hele veien tilbake. :)
Fra 16-20 jobbet vi mer.
På kvelden var det bryllup, så da hadde vi høyt tempo på kjøkkenet! :-D
Vi la opp hundrevis av retter i en fykende fart.
Skrevet av Vilde.
lørdag 16. februar 2019
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
På tur i Dublin med Shane
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag dro jeg til Dublin tidlig om morgenen. (Vi hadde fri idag) Bussen tok en time. Så gikk jeg rundt og lette etter et shopping sent...
-
I dag sto jeg opp klokken elve og lagde meg frokost. Så malte jeg og hørte på podcast. I fire-fem tiden gikk jeg til hotellet. I dag hadd...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar