I dag jobbet jeg på restaurant seksjonen. Jeg jobbet fra 14- 21.
Før jeg dro på jobb tok jeg meg en tur til nabolandsbyen Trim. Det tok ca 30 minutter å gå dit. Jeg handlet på Lidl, det er en veldig Gucci butikk. ;-)
På restaurant lager du alt klar til servering i Rococo restauranten.
Gjestene bestiller mat i 17-21 tiden , så man forbereder maten før det. Altså før kl 17.
I dag begynte jeg med å dele opp romanesco brokkoli i buketter. Etter på så kuttet jeg sitron i båter. Videre skrelte jeg agurk i lange strimler, og rullet dem rundt gjeitost. (Cucumber rolls). Bilde lenger nede.
Jeg lærte meg å legge opp mat på tallerkener, og på slutten av dagen hadde jeg lært meg alle rettene utenat. Derfor fikk jeg lov å fikse bestillinger alene. I dag var det veldig mange som bestilte stek! Mer enn 20 stk!
Jeg var ferdig kl 21. Senere på kvelden skrev jeg blogg med Vilde.
Skrevet av Zuzanna.
lørdag 16. februar 2019
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
På tur i Dublin med Shane
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag dro jeg til Dublin tidlig om morgenen. (Vi hadde fri idag) Bussen tok en time. Så gikk jeg rundt og lette etter et shopping sent...
-
I dag sto jeg opp klokken elve og lagde meg frokost. Så malte jeg og hørte på podcast. I fire-fem tiden gikk jeg til hotellet. I dag hadd...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar