I dag sto jeg opp klokken elve og lagde meg frokost.
Så malte jeg og hørte på podcast.
I fire-fem tiden gikk jeg til hotellet. I dag hadde vi nemlig fått i oppgave å lage en 3-retters meny til 6 personer. Torben lagde forretten, Zuzanna hovedretten og jeg desserten.
Menyen vår besto av : Bergensk fiskesuppe, Lam med potetmos, kålrabi pure, romanesco og selleri, og Sjokoladekake med kaffe glasur.
(bilder nedover)
Menyen fant vi på dagen i forveien.
Vi fikk litt hjelp underveis og tips av de andre kokkene, men ellers fikset vi det meste på egenhånd.
Gjestene var kjempe fornøyde, og headchefen spurte oss til og med om å få mer!
På slutten av kvelden ryddet vi, og gav bort restene til de andre på kjøkkenet (det var en god del kake igjen).
Skrevet av Vilde.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
På tur i Dublin med Shane
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag dro jeg til Dublin tidlig om morgenen. (Vi hadde fri idag) Bussen tok en time. Så gikk jeg rundt og lette etter et shopping sent...
-
I dag sto jeg opp klokken elve og lagde meg frokost. Så malte jeg og hørte på podcast. I fire-fem tiden gikk jeg til hotellet. I dag hadd...
Imponerende!
SvarSlett