Jeg startet dagen med å bli kjent med kjøkkenet og de ansatte. Siden jeg startet som pastry chef, så begynte jeg dagen med å rulle ut iskuler. 3 bokser med vanilje, en med sorbe. Etter det lagde jeg sjokolade dyppede jorbær. hjalp til å preppe noen terte deiger, og jeg tok bestillinger via kvitteringer.
På slutten av arbeidstiden gjorde jeg klart alt det tørre til alle brødene vi baker om morgenen.
Jeg jobbet fra kl 11 til 18.
Etter vi var ferdige å jobbe stakk vi på Londis (en butikk 5 min unna hotellet) og kjøpte oss middag og snacks.
Skrevet av Torben.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
På tur i Dublin med Shane
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag kjørte vi klokken 10 om morgenen til Dublin. Vi fikk sitte på med kjøkkensjefen Shane. Underveis stoppet vi ved en borg og fikk vit...
-
I dag dro jeg til Dublin tidlig om morgenen. (Vi hadde fri idag) Bussen tok en time. Så gikk jeg rundt og lette etter et shopping sent...
-
I dag sto jeg opp klokken elve og lagde meg frokost. Så malte jeg og hørte på podcast. I fire-fem tiden gikk jeg til hotellet. I dag hadd...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar